[119390] Artykuł: O profesjonalnej przebudowie podłogi przemysłowej w zakładzie przetwórstwa spożywczegoCzasopismo: Inżynieria i Budownictwo Zeszyt: 11-12, Strony: 525-530 ISSN: 0021-0315 Opublikowano: Grudzień 2022
Autorzy / Redaktorzy / Twórcy Imię i nazwisko |
Wydział |
Katedra |
Do oświadczenianr 3 |
Grupaprzynależności |
Dyscyplinanaukowa |
Procent udziału |
Liczba punktów do oceny pracownika |
Liczba punktów wg kryteriów ewaluacji |
Jacek Ślusarczyk | WBiA | Katedra Wytrzymałości Materiałów, Konstrukcji Betonowych i Mostowych ***** | Nie | spoza "N" jednostki | Inżynieria lądowa, geodezja i transport | 50 | 20.00 | .00 | Dorota Michałowska-Maziejuk | WBiA | Katedra Wytrzymałości Materiałów, Konstrukcji Betonowych i Mostowych ***** | Nie | spoza "N" jednostki | Inżynieria lądowa, geodezja i transport | 50 | 20.00 | .00 |
Grupa MNiSW: Publikacja w czasopismach wymienionych w wykazie ministra MNiSzW (część A) Punkty MNiSW: 40
|