[118280] Artykuł: O profesjonalnej przebudowie podłogi w zakładzie przetwórstwa spożywczegoCzasopismo: XVII KONFERENCJA NAUKOWO– TECHNICZNA Warsztat Pracy Rzeczoznawcy Budowlanego- Kielce-Cedzyna 2022 Strony: 508-518 Opublikowano: Pażdziernik 2022
Autorzy / Redaktorzy / Twórcy Imię i nazwisko |
Wydział |
Katedra |
Do oświadczenianr 3 |
Grupaprzynależności |
Dyscyplinanaukowa |
Procent udziału |
Liczba punktów do oceny pracownika |
Liczba punktów wg kryteriów ewaluacji |
Jacek Ślusarczyk | WBiA | Katedra Wytrzymałości Materiałów, Konstrukcji Betonowych i Mostowych ***** | Nie | spoza "N" jednostki | Inżynieria lądowa, geodezja i transport | 50 | .00 | .00 | Dorota Michałowska-Maziejuk | WBiA | Katedra Wytrzymałości Materiałów, Konstrukcji Betonowych i Mostowych ***** | Nie | spoza "N" jednostki | 0 | 50 | .00 | .00 |
Grupa MNiSW: Recenzowany referat w materiałach konferencji krajowej lub zagranicznej w języku innym niż angielski Punkty MNiSW: 0
|